Pages

2011. március 21., hétfő

Csak 1 dollár!

Van egy dollárod?

Talán hihetetlen, de ilyen kis pénzzel is lehet valami értelmeset kezdeni. Itt az ausztrál Join4aDollar nevű lehetőség, ami Mike Dutton találmánya.

A rendszer egy folyamatosan töltődő mátrix, ami a következőképpen működik:

Az általad meghívott emberek alád kerülnek. De nem csak ők, hanem a rendszer is tesz alád embereket. Amint 3 ember lesz alattad, és azok alatt is meglesz a három tag, kipörögsz az első mátrixból. Ekkor kapsz 2 dollárt, ha még szponzoráltál is, akkor négyet, és ingyenes tagságot kapsz a következő fázishoz.

A rendszer a második fázisban is ugyanígy működik tovább. Ha ezzel is végzel, akkor 5 dollárt kapsz, embereid után pedig 27-et, összesen 32-őt, valamint újabb ingyenes tagság jár a 3. fázishoz.

Itt is minden ugyanígy működik, de itt már 15 dollárt kapsz, és embereid után 76 dollárt. Összesen 129 dollárt, plusz szponzori pénzt, ami 13 dollár. Mindez EGYETLENEGY dollár befizetésével!!!!!
Regisztrálni az alábbi linken lehet.


Befizetni meg az upgrade menüpont alatt lehet az 1dollárt.


És még valami. Ha csak egyetlen egy embert tudsz meghívni, akkor is végigjutsz a 3 fázison, csak egy kicsit lassabban, és 18 dollárt kereshetsz úgy, hogy te csak egy dollárt fizettél be!!!

Ha sikerül 3 embert behoznod, akkor összesen 54 dollárt kereshetsz, 10 embernél 180-at, 50-nél 900-at, 100-nál pedig 1800-at. És még nem beszéltem a sok bónuszról, amit akkor kapsz, ha csak free embereket hívsz meg, akik nem fizetnek be!!

Maradt még egy dolcsid erre?

a csatlakozás után 7 napod van eldönteni befizeted-e az 1 dollárt és jogosultá válsz a jövedelemre vagy sem.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése