Pages

2011. január 15., szombat

egyszerü pénzkereset

 

  1. január 15., szombat

faucet,banner,ingyen,altcoinok,keresö,btc,valto,coinok,enigró,ewallet,könnyen,satosi,penz,hirdetések,mellékállás,befektetés,gyujtok,közösségi oldal,bitcoin,

faucet,banner,ingyen,altcoinok,keresö,btc,valto,coinok,enigró,ewallet,könnyen,satosi,penz,hirdetések,mellékállás,befektetés,gyujtok,közösségi oldal,bitcoin,

Twitter és facebook profil segítségével kereshettek online pénzt.

Az online pénzkeresés tényleg soha nem volt még ennyire egyszerű. Tulajdonképen egy olyan szolgáltatásroll beszélek amit valaha én is használtam és azt kell mondanom, hogy inkább nagyobb mint kisebb sikerrel. Rosszat nem igazán tudok mondani rá, ha egyébre nem is, de tökéletes arra, hogy összeszedjünk néhány dollárt, hogy belekezdhessünk valami komolyabb pénzkeresésbe ami esetleg egy minimális befektetést is igényel. Nemes egyszerűséggel összegyűjthetünk 10-15 dollárt.

Szükséges hozza egy ingyenes Twitter profil amit bárki regisztrálhat néhány másodperc alatt de valószínű, hogy máris rendelkezel legalább egy Twitter profillal annyira elterjedt Magyarországon is. A legszebb az egészbe, hogy semmi olyant nem kell tenned amivel tönkretennéd profilodat vagy épp a kapcsolataidat a sok idegesítő reklámmal. Úgy reklámozhatsz profilodon, hogy észre sem veszik, hogy azt teszed épp ellenkezőleg hisz segitesz rajtuk azzal, hogy számukra hasznos információt mutatsz a követőidnek. Hogy miért hasznos nekik és honnan tudod, hogy érdekli őket az adott reklám? Ez egyértelmű. Ha valaki követ téged Twitteren azt jelenti, hogy érdekli őt a téma amiről csiripelsz a profilodon. Mivel a reklámok teljesen témába vágóak és te választod ki manuálisan, hogy melyiket is szeretnéd megjeleníteni azon reklámok közül melyeket a rendszer kínál fel neked előre megadott kulcsszavak alapján.
A rendszer nem csak Twitter-en keresztüll kínál lehetőséget online pénzkeresésre hanem saját weboldaladon is megteheted egy egy bejegyzéssel. Ha Blogspot.com-ot használsz blogodnak egy kattintással feltölthetsz egy bejegyzést blogodra de ezen kívül bármely más rendszerben vagy oldaladon közzétehetsz bejegyzéseket az adott termékről és beleszúrhatsz 1-2 linket.
A Twitteres pénzkereseti lehetőség amiről beszélek az a http://mylikes.com/signup?token=john576 és tényleg egyedi a maga kategóriájában és talán a legegyszerűbb online pénzkereseti lehetőség amit valaha is mutattam nektek. A rendszer kattintás után fizet, nekem az átlag 0,28 dollár / kattintás volt ami lássuk be jobb mint az AdSense és ha kattintás után fizető rendszert keresel, garantáltan ez a neked való. Ha nem szeretnéd Twitter profilodon használni, oldalaidon is megteheted és garantáltan meg leszel elégedve vele. Az oldal viccesen alacsony kifizetési limittel áldott meg minket, ugyanis 2 dollárt is hajlandó kifizetni PayPal-ra. Ha komolyan foglalkozol vele és szánsz rá legalább napi 2-3 órát könnyedén meglesz a heti 70-80 dollár.
http://mylikes.com/signup?token=john576

cimke felhö

images

Netes penzkereso fórum, internet kávézó, internet expoler, böngésző kiegészítők,COVID-19,

top 5 böngésző, internet elofizetes, WiFi router, pénzügyi tanácsadó partner,

bankszektor hitel intézet, Magyarország GDP növekedés,Pipikerozella, Bitcoin banyaszgep,

tiltották a banyaszatot, eladó Bitcoin, Bitcoin tárca csere, Bitcoin bányászati ráta, Bitcoin felezodes,

Bitcoin milliomosok, nakamoto satosi útra indította, hasrata érték,Bitcoin gyűjt,

Bitcoin vált, altcoinok, Bitcoin tárca, Bitcoin banyaszgep, tiltották, kínai Bitcoin,

ingyenes satosi gyűjtök, bányászat gépekkel,

felezési idő után,bitcoin Exchange, multi cégek,

Dollár árfolyam, dollár váltás, dollár kifizetés, dollár kereset, dollár euró árfolyam,

árfolyam erősödés, arany árfolyam, dollarnyero, fekete piacon, kábítószer dollárért dollarpapa,

dollár milliomos, 7 tonna dollár, valuták dollárban, valuta váltok, btc dollár váltás

 

3 megjegyzés:

Kertészék írta...

Ebben én is benne vagyok már régóta, de eddig nemigen értettem, hogy miből is lesz pénz. Most is csak próbálkozom. Érdemes minden megjelenő dolgot közzétenni? Twitteren és facebookon felváltva? Van valami tapasztalat, hogy hol érdemesebb?
http://mylikes.com/signup?token=bobesz

Net írta...

Megnéztem, de nem egészen értem én sem, még nem csatlakoztam

Kertészék írta...

Hát ebben sem járok sikerrel. Többet küldök naponta facebook-ra és twitterre is, de csak egy csomó nullát kapok mindenre. Ha ez másnál működik, akkor valószínű én rontok el valamit. Akkor viszont szívesen vennék segítséget, hogy nekem is sikerüljön.

Megjegyzés küldése