Pages

2022. április 7., csütörtök

felmérések

 FIZETETT FELMÉRÉSEK

Lehetőséget kínálunk számodra, hogy az interneten keresztül online felméréseken vegyél részt. A felméréseken való részvételedért fizetünk.

 

 

A felméréseken való részvételedért rövid felmérésenként 150 és 900 Ft közötti összeget kereshetsz.

A felmérések a tudomány és piackutatás területére terjednek ki. Kutatók és vállalatok kíváncsiak a véleményedre, hogy továbbfejleszthessék termékeiket és szolgáltatásaikat.

A regisztrációdat követően e-mailben hívunk meg az online felmérésekre. A meghívó e-mail tartalmazza a felmérésre mutató hivatkozást, valamint a téma rövid ismertetését. A hivatkozásra kattintva máris indul a felmérés: A kérdésekre egyszerűen kattintással, illetve szöveg bevitelével válaszolhatsz.

A válaszaidat az értékelés során titkosan kezeljük, így a személyes adataid védelme mindenkor fennmarad. A megadott személyes adataidat kizárólag arra használjuk, hogy résztvevőként kiválasszunk az adott felmérésre. Ezeket az adatokat nem továbbítjuk.

A felmérések kitöltésével keresett összeget résztvevői számládon írjuk jóvá. Ezt az összeget kényelmesen, PayPal-en keresztül fizettetheted ki.

MEGÍGÉRJÜK, HOGY

  • A FELMÉRÉS KITÖLTÉSE ELŐTT MINDIG TUDATJUK VELED, HOGY MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE EGY FELMÉRÉS, ÉS MENNYIT KERESHETSZ VELE
  • SZEMÉLYES ADATAID VÉDELME 100%-OSAN GARANTÁLT
  • ÉRDEKES FELMÉRÉSEKKEL KERESHETSZ PÉNZT, ÉS HOZZÁJÁRULHATSZ A TUDOMÁNY ÉS PIACKUTATÁS EREDMÉNYEIHEZ
A TE ÍGÉRETED:
  • VALÓS ADATOKAT ADSZ MEG MAGADRÓL, ÉS LEGJOBB TUDÁSODDAL, LELKIISMERETESEN VÁLASZOLSZ A FELMÉRÉS KÉRDÉSEIRE.
  • link

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése